Що потрібно для якісного манікюру

Гарні та доглянуті нігті - це бажання кожної жінки. Акуратний манікюр та модний відтінок найголовніші складові манікюру. В наш час дуже популярним стало покриття гель-лак, воно гарно виглядає на нігтях і плюсом до цього дуже довго триматися, в середньому близько двох тижнів. Тут, звичайно, дуже багато залежить від фірми виробника та професіоналізму майстрині, яка його наносить. Дешеві гель - лаки можуть проноситися трохи більше двох-трьох днів. Як зробити правильний вибір і не помилитися?

Яку фірму виробника все ж таки вибрати?

Серед безлічі пропозицій потрібно в першу чергу орієнтуватися на марку виробника та відгуки. Хороших та якісних брендів, які вже зарекомендували себе, багато, серед них популярна марка Kodi. Ця фірма зарекомендувала себе як якісного виробника продукції для нарощування та дизайну нігтів. Гель-лаки цього бренду користуються великою популярністю через їх гарну якість і велике різнобарв'я кольорів, манікюр завжди якісний і має гарний глянець. 

Саме тому вибрати гель-лакі та інші товари для нарощування нігтів KODI PROFESSIONAL буде правильним рішенням, зробите це можно, перейшовши по вищезгаданному посиланні. Зробивши замовлення, можна не сумніватися в тому, що товар якісний, а не дешева підробка. На весь асортимент гель-лаків приємні ціни та великий асортимент. Компанія йде в ногу з новими віяннями нігтьової індустрії та має безліч новинок, які порадують покупця. 

Окрім гель-лаків придбати можна такі товари:

  • системи для моделювання нігтів;
  • спеціальні засоби (мономери, бази та топи);
  • ультрафіолетові та LED-лампи;
  • пилки, бафи та полірувальники;
  • ножиці, пезлики для розпису та моделювання та інші інструменти;
  • стерилізатори та фрезери;
  • кейси для зберігання інструментів та матеріалів;
  • та багато іншого.

Які головні критерії якісного манікюру

Всім відомо, що запорука гарного покриття є базою, за допомогою якої, в сучасному манікюрі, можна так само зміцнити нігті та вирівняти нігтьову пластину. Саме за рахунок цього і виходить гарний відблиск, за яким так женуться усі майстри манікюру. Якщо в покритті використовувати бюджетний варіант бази, то хорошого результату не досягти, відшарування не уникнути. 

Далі накладається колір, і тут важливим моментом є наскільки пігментований лак, у лінійці лаків Kodi всі кольори добре пігментовані, часом може вистачити одного шару, колір вже яскравий і насичений. 

Ну і звичайно ж фінальне покриття, топ, саме їм до кінця можна вирівняти нігтьову пластину та зробити ідеальний вид. Якщо топ якісний, то ніяких сколів він не дасть. У лінійці є як каучуковий топ, а це додаткове зміцнення, так і топ середньої густоти. 

Якщо врахувати все вище сказане, то зрозуміло, що Kodi це: 

  • ідеальне зміцнення нігтьової пластини та вирівнювання, що носиться без відшарування;
  • завдяки високому пігменту гель-лаків колір яскравий та насичений;
  • величезна палітра кольорів;
  • легкі у використанні, безпечні, міцні, довговічні;
  • топ - ідеальне завершення роботи, гарний глянець і незрівнянний відблиск, і ніяких сколів.

Елена, www.kraskizhizni.com

Стишки для детского альбомаПодборки статей по воспитаниюМонтессори книги и видеоГленн Доман книги и карточкиРазвивающие мультики для детей