Піца - чудова страва з доставкою додому

У житті кожної людини бувають ситуації, коли терміново потрібно накрити стіл, але немає часу на покупку продуктів та приготування їжі. У цих випадках дуже рятує доставка готових страв. Ті, хто користується послугою постійно, вважають її не тільки зручною, але й вигідною.

Замовити додому піцу – відмінне рішення, якщо:

  • Несподівано приїхали гості, а в холодильнику пусто.

  • Планується романтичний вечір чи дружні посиденьки.

  • Немає сил готувати вечерю після важкого робочого дня.

  • Хочеться перекусити в обідню перерву, але поблизу немає кафе та їдалень.

  • З'явилося бажання скуштувати нову страву, але немає кулінарних талантів.

  • Захотілося здивувати та побалувати дітей чи їх друзів.

Якщо вирішили замовити смачну та соковиту піцу, це можна зробити за посиланням https://kyiv.monopizza.com.ua/ або у зручному додатку Monopizza. Тут висока якість продукції - тісто готується на заквасці без домішок і дріжджів, з цільнозернового борошна з додаванням вершкого сиру та якісних інгрідієнтів. Швидка доставка дозволяє заощадити кілька годин, а також вона позбавляє стомлюючих походів по магазинах і стояння біля плити. До того ж не у кожної господині вийде така смачна та ароматна піца, як у професійного кухаря. Для приготування потрібна відкрита дров'яна піч або спеціальне обладнання, якого немає вдома.

Кожен ресторан прагне залучити якнайбільше відвідувачів та збільшити кількість постійних гостей. Один із ефективних інструментів для цього – акції та знижки при оплаті замовлень. На сайті можна знайти інформацію про наступні акції:

  • "Піца тижня" - кожні 7 днів можна отримати знижку на певні страви.

  • "1+1 = 3". При першому замовленні двох сортів піци третю гість отримує в подарунок.

  • "Монопіца в подарунок" - тим, хто робить перше замовлення через мобільний додаток. Щоб скористатися знижкою, потрібно запровадити промокод, вказаний на сайті.

Актуальну інформацію про бонуси та знижки можна знайти на офіційному сайті у розділі «Акції».

Ще одна вигідна умова – безкоштовна доставка додому. Кур'єр привезе гарячу страву за 30-60 хвилин після оформлення заявки. За бажанням можна вказати точний час отримання. Щоб швидко зробити замовлення, можна встановити мобільний додаток. Простий зручний інтерфейс зрозумілий для всіх користувачів. Тепер можна оформити замовлення, навіть перебуваючи в автомобілі чи роботі.

Отже, тепер ви знаєте, де замовляти піцу, якщо хочеться побалувати себе чи рідних.

Елена, www.kraskizhizni.com

Стишки для детского альбомаПодборки статей по воспитаниюМонтессори книги и видеоГленн Доман книги и карточкиРазвивающие мультики для детей