Модний верхній одяг для чоловіків: сучасні тенденції стилю

Чоловічий тренчкот – новинка, що змінює уявлення про весняну моду. Це сучасний різновид верхнього одягу, який “перекочував” з розряду “класичний” до “повсякденний”. Стиль, елегантність, вишуканість і харизма – головні риси популярного різновиду верхнього одягу для впевнених чоловіків. Таким пропонують виробники й весняний плащ.

Щоб не потрапити в халепу та легко орієнтуватися в виборі трендового верхнього одягу, пропонуємо короткі огляди практичних моделей на прикладі надійного німецького бренду Bugatti-Fashion, які варто носити весною чоловіку.  

Тренч – те ж саме, що плащ?

Такий базовий елемент гардероба – класика, яка ніколи не виходить з моди. Дійсно, вже більше століття модний плащ допомагає поєднувати сучасні яскраві тенденції та незмінну стриманість, мужність в образах. 

Популярні виробники пропонують тренч у якості привабливої альтернативи легким весняним курткам. У ньому поєднані всі необхідні для весняної пори якості: водонепроникність, легкість, захист від вітру, тому це практичний варіант для чоловіків будь-якого віку. 

Як відрізнити якісну модель від дешевого одягу?

Традиційні весняні моделі мають відкладний комір, а плечі обов’язково прикрашають погони. Також при виборі модної новинки, рекомендуємо звернути увагу на кількість рядів ґудзиків – в оригінального тренча їх має бути два. Звісно, брендова річ має високий комір, який при потребі може легко захистити від вітру. 

Свобода рухів - ще одна вагома перевага сучасного фірмового тренча. Компанія випускає тренчкот з функцією розтягування, додаючи гнучку стрічку. Така модель вражає елегантністю форм та пристосовуваністю до манери рухів власника. Додатковий простір для рухів створює розріз ззаду. 

Дизайнерський виріб виразно підкреслює міцну чоловічу фігуру. Наприклад, приталену модель німецького бренду доповнює зручний пояс з модною застібкою. Крім функціонального призначення вона також слугує декоративним доповненням силуету.

З чим носити ефектний плащ?

Виріб підходить для чоловіків, які дотримуються класичного стилю, але також може стати акцентним елементом у повсякденному міському образі. Це пояснюють сміливі акцентні доповнення, які привносять дизайнери у такий різновид верхнього одягу. Контрастні вставки, кольорові застібки та нашивки трансформують звичну модель у надзвичайно стильний щоденний одяг. Ось чому поєднувати тренчкот можна з костюмом і витонченою сорочкою, або з джинсами та светром.

Олена, www.kraskizhizni.com

Стишки для детского альбомаПодборки статей по воспитаниюМонтессори книги и видеоГленн Доман книги и карточкиРазвивающие мультики для детей