dvospalne lizhko z dereva

Облаштування спальні вимагає ретельного підходу. Головним завданням виступає вибір ліжка. Меблі повинні вписуватися в інтер'єр приміщення, і одночасно сприятливо впливати на здоров'я. Кожна друга сімейна пара вважає за краще купувати двоспальні ліжка з дерева, які відповідають зазначеним вимогам.

Рекомендації експертів допоможуть з різноманітності меблевого ринку вибрати відповідну модель, яка буде органічно виглядати в спальні і забезпечить здоровий сон.

Переваги дерев'яного ліжка

До плюсів природного матеріалу відносять:

  • вишуканий і дорогий зовнішній вигляд;
  • екологічність і натуральність;
  • довгий термін експлуатації;
  • міцність і стійкість до подряпин;
  • надає спальні затишний вигляд.

Але деревина має і недоліки, серед яких виділяють високу вартість і громіздкі габарити. До того ж такі меблі потрібно розміщувати в приміщенні, де немає перепадів температури.

На що звернути увагу, вибираючи собі ліжко?

- якої довжини та ширини має бути двоспальне ліжко?

- якою має бути висота матраца і сам матрац?

- матеріал, з якого виготовлено ліжко.

Багато сімей бажають купити двоспальне ліжко з матрацом. Таке ліжко зручне з багатьох причин. По-перше, в цьому випадку не виникне ніякої плутанини з розмірами - матрац буде ідеально підігнаний під габарити ліжка, а загальне навантаження буде розраховане і синхронізоване за всіма законами фізики. По-друге, естети по духу, безумовно, оцінять, що і каркас ліжка, і матрац будуть виконані в єдиному дизайнерському рішенні, що, звичайно ж, не зіпсує інтер'єр.

З якого дерева виробляють ліжка?

Найчастіше використовують сосну, бук, березу та дуб, а також інші породи дерев. Дуб цінується за свою міць та гарний вигляд. Бук легкий і гучкий матеріал, тому з нього виготовляють різні конструкції.

У спальню краще придбати ліжко з твердих сортів (бук, дуб, береза, горіх). М'які породи легше піддаються обробці і дозволяють отримати різьблені меблі. Любителі класики оцінять моделі з сосни, яка надає необмежений простір для втілення фантазій. Як приклад можна розглянути ліжко зігнутої форми, яке підкреслить вишуканість інтер'єру.

Типи конструкції

Виробники пропонують безліч варіантів моделей. Серед різноманіття форм і розмірів виділяють:

  • Стандартні прямокутні двоспальні ліжка.

  • Різьблені меблі. Наявність візерунків надає виробу благородний вид і дозволяє вписати в будь-яку стилістичну концепцію: від класичної до промислового лофт.

  • З різними варіантами підголів'я: м'яким або без оббивки.

  • Двоспальні ліжка з дерева з ящиком для білизни,

  • Меблі з механізмом підйому, який дозволяє дістати речі, що зберігаються в коробі меблів.

  • Викочувана конструкція, яка призначена для спальні з невеликою площею.

Елена, www.kraskizhizni.com

Стишки для детского альбомаПодборки статей по воспитаниюМонтессори книги и видеоГленн Доман книги и карточкиРазвивающие мультики для детей